Skip to content

Opdrachtgever:              Gemeente Den Haag, Dienst Stedelijke Ontwikkeling

Werkzaamheden:          Ontwerp en RAW bestek & Directievoering UAV

Locatie:                              Uithofslaan, Den Haag

Periode:                             2014-2020

Aan de zuidwestelijke rand van Den Haag wordt sinds 2016 gebouwd aan Villapark Uithofslaan, een stijlvolle wijk waarin het buitenleven en de voordelen van de grote stad samengaan. Debuco Advies heeft een deel van de werkzaamheden voor zijn rekening genomen.

Villapark Uithofslaan is kleinschalig en overzichtelijk en bestaat uitsluitend uit villa’s en vrije sector-woningen van hoge kwaliteit, deels door de eigenaren zelf gebouwd. De bijpassende openbare ruimte is smaakvol ingericht met een bijzondere keuze aan materialen, straatverlichting en openbaar groen.

Onze adviseurs hebben in opdracht van de afdeling Grondzaken van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Den Haag diverse projecten uitgevoerd. Het gaat onder meer om de reconstructie van de Uithofslaan (VO, DO en RAW-bestek), het aanpassen van kabels en leidingen, het vervangen van de riolering en het verbreden van het wegdek.

Debuco Advies B.V. tekende daarnaast voor het bouw- en woonrijp maken van de kavels voor particulier bouwen en vijf bruggen en een vlonder, waarbij de Directie UAV de werkzaamheden van de aannemer coördineerde. Ook verzorgde de Directie UAV de voorbereiding van meerwerk ter verbetering van de leefbaarheid in de wijk. Naast het technische en contractmanagement zorgde Debuco ook voor het omgevingsmanagement.